Diensten

Onze diensten zijn volledig gericht op werknemers die internationaal werkzaam zijn, met name op hen die werkzaam zijn in de zeevaart en offshore-industrie. Voor deze werknemers behartigen wij de fiscale zaken en verzorgen wij de Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, waar ter wereld zij ook wonen of werken. Wij verzorgen geen buitenlandse aangiften!

Naast het verzorgen van de Nederlandse belastingaangifte kunnen wij u ook onder meer van dienst zijn met het geven van fiscale adviezen omtrent grensoverschrijdende belasting- en/of premieplicht en het voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure.

Robelco Tax Services is van mening dat elke onderneming moet doen waar zij goed in is; niet meer en niet minder. “Schoenmaker, blijft bij uw leest” is een waardevol advies waar wij ons graag aan houden. De kracht van Robelco Tax Services ligt dan ook in de diepte van de fiscale dienstverlening aan degene die internationaal werkzaam is.

Desalniettemin begrijpen wij als geen ander dat u als relatie met niet al te veel partijen om tafel wenst te zitten om uw volledige fiscale en financiële huishouden te regelen en op orde te hebben en te houden…

Wij werken met een select aantal ondernemingen samen om u volledig van dienst te kunnen zijn. Samen in de breedte, maar elke onderneming afzonderlijk met haar specifieke diepe kennis van haar producten en diensten.

Vragen over andere dan fiscale zaken? Neem gerust contact op! Wij kunnen u voor die zaken de weg wijzen naar een andere onderneming met ook de nodige kennis en ervaring op het gebied van grensoverschrijdende arbeid!

Ter land, ter zee of in de lucht?