Vincent de Groot (founder)

Na jaren als managing partner/fiscalist bij een ander advieskantoor te hebben gewerkt, besloot Vincent de Groot in mei 2013 zijn activiteiten zelfstandig voort te zetten onder de naam Robelco Tax Services.

“Vincent is an outstanding advisor with strong capabilities to think outside the box. He is always willing to walk the extra mile!”

Als fiscalist heeft hij zijn sporen reeds verdiend, met name in een positieve afwikkeling van fiscale zaken van internationale werknemers. Hij staat bekend om zijn transparante en humane manier van werken. Het spreekwoord ‘De klant is koning’ maakt hij meer dan waar. Bij hem wordt elke relatie als keizer behandeld!

Zijn vasthoudendheid is zijn handelsmerk en zijn frisse kijk op zaken wordt alom gewaardeerd. Geen fiscale uitdaging is hem te groot. Proactief als het gaat om een zo laag mogelijke belastingheffing voor elke relatie, maar binnen de daarvoor geldende regels.

Naast het verzorgen van Nederlandse aangiften inkomstenbelasting kan hij u ook bijstaan met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures of advisering over emigratie of immigratie. Ook indien u werkt voor een in het buitenland gevestigde werkgever.

Met enige regelmaat stelt Vincent de Groot publicaties ter beschikking aan onder meer de relaties over fiscale onderwerpen die betrekking hebben op werknemers die internationaal werkzaam zijn. U kunt hierbij denken aan een uiteenzetting van de overwegingen van de rechter(s) in een uitspraak, de werking en toepassing van een belastingverdrag of een sociaalrechtelijk vraagstuk. Ook in fiscale vakliteratuur kunt u publicaties van hem terugvinden.

Benieuwd wat hij voor u kan betekenen? Schroom niet en neem contact op!
T +31 (0) 180 85 85 85 (tussen 09:00 en 18:00 uur) of
T +31 (0) 10 3 115 115 (tussen 09:00 en 18:00 uur)
E info@robelco.nl

U kunt ook contact met hem opnemen via de contactpagina. Of via zijn account op het zakelijke netwerk LinkedIn. Natuurlijk kunt u ook teruggebeld worden. Laat dan uw contactgegevens achter.

Robelco (Rotterdamsche belastingconsulent): Belastingadviseur (fiscalist), deskundige op het gebied van belastingen – met name de inkomstenbelasting – die werknemers (en de bedrijven waarvoor zij werken) adviseert, en in veel gevallen ook hun belastingaangiften verzorgt.

In het uiterste geval worden relaties terzijde gestaan bij procedures voor (de belastingkamer van) de Rechtbank, het Gerechtshof, de Hoge Raad der Nederlanden of het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg.
onemenambassadeur