FAQ

Ik wil mij graag aanmelden als relatie, maar ben niet werkzaam buiten Nederland. Is dat voor een vereiste?
Nee. Natuurlijk zijn wij ook bekend met de Nederlandse belastingwetten. Maar wij beschikken wel over specifieke kennis van en hebben uitgebreide ervaring met de fiscale problematiek van degenen die internationaal werkzaam zijn.

Ik wens uitstel voor het doen van aangifte inkomstenbelasting. Kan Robelco Tax Services dit regelen?
In het geval dat u als relatie staat ingeschreven, dan wordt voor u automatisch om uitstel verzocht indien de aangifte niet voor 1 april kan worden ingeleverd. Bent u nog geen relatie, laat u dan weten dat u uitstel wenst. Wij vragen dit uitstel dan voor u aan. Klik hier voor uitstel.

De aangifte is al een tijdje geleden bij de fiscus ingediend, maar ik heb nog niets gehoord van de fiscus. Wat is de stand van zaken?
Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de Belastingdienst. Het telefoonnummer van de fiscus is 0800 – 0543. U dient uw BSN bij de hand te houden. Dit nummer wordt gebruikt om u verder te kunnen helpen. In sommige gevallen kan het na het indienen van uw belastingaangifte langer duren voordat u bericht ontvangt van de Belastingdienst. Zoals de Belastingdienst dit op hun website vermeldt kan dit te maken hebben met het feit dat u recht kan hebben op aftrek ter voorkoming van dubbele belasting.

Er is een (afwijkende) aanslag ontvangen. Wat dient daarmee te gebeuren?
Indien u een (voorlopige) aanslag heeft ontvangen welke niet overeenkomstig de berekeningen is opgelegd, dan dient u direct een kopie van de aanslag aan ons toe te zenden. De aanslag zal na ontvangst worden gecontroleerd en indien noodzakelijk zal een bezwaar worden ingediend bij de inspecteur.

Graag wens ik een persoonlijk onderhoud. Behoort een afspraak tot de mogelijkheden?
Ja. U kunt een afspraak maken zodat u met één van onze adviseurs uw situatie kunt bespreken. Maakt u ruimschoots voor de door u gewenste datum een afspraak, ook al zijn afspraken op korte termijn vrijwel altijd mogelijk. Dit voorkomt teleurstellingen bij grote drukte.

Wij zijn u graag van dienst!
Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren (van 9:00 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar.
Bel +31 (0) 180 85 85 85. Of stuur een e-mail naar info@robelco.nl voor meer informatie.

Meer dan 1.750 tevreden relaties! De koffie staat voor u klaar!