Kantoor Rotterdam

Robelco Tax Services – locatie Rotterdam
Goudsesingel 160 (vierde etage)
3011 KD  ROTTERDAM
NEDERLAND

T +31 (0) 180 85 85 85 (tijdens kantooruren) of
T +31 (0) 10 3 115 115 (tijdens kantooruren)
E info@robelco.nl

Routebeschrijving per auto

Vanuit richting ‘s-Gravenhage
Komende vanuit de richting ‘s-Gravenhage volgt u de borden Rotterdam Centrum. Bij Hofplein (grote rotonde met fontein) gaat u linksaf. Na Pompenburg houdt u rechts aan. U bent nu op de Goudsesingel. Bij de volgende twee verkeerslichten gaat u rechtdoor. Na de volgende zijstraat aan uw rechterhand (Kipstraat) vindt u aan uw rechterhand de ingang van Het Industriegebouw.

Vanuit richting Breda of Utrecht
Komende vanuit de richting Breda neemt u de eerste afslag na de Van Brienenoordbrug richting Rotterdam Centrum. Komende vanuit de richting Utrecht neemt u de afslag voor de Van Brienenoordbrug richting Rotterdam Centrum.

U bevindt zich nu op de Maasboulevard. Bij (voormalig) zwembad Tropicana (links van u) slaat u rechtsaf. Voorbij Oostplein gaat u linksaf met de bocht mee. U bevindt zich nu op de Goudsesingel. Na tweehonderd meter vindt u aan uw linkerhand de ingang van Het Industriegebouw.

U kunt bij de hoofdingang met de lift naar de vierde verdieping. Komend uit de lift loopt u de deur door naar buiten de galerij op. Ga links de galerij op en loop deze uit. Aan het eind van de galerij door de deur weer naar binnen. U komt in een hal met een lift uit. Ons kantoor bevindt zich hier in de hal tegenover de lift (zijde Goudsewagenstraat).

betaaldpParkeermogelijkheden
Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het pand (Achterklooster) is er ruimschoots voldoende parkeergelegenheid. Op de website van de gemeente Rotterdam kunt u nalezen op welke wijze u de parkeergelden kunt voldoen. Maak gebruik van mobiel parkeren (app op uw mobiele telefoon)!

Op 350 meter van Het Industriegebouw kunt ook veilig en overdekt parkeren. De inrit van parkeergarage Kiphof is gelegen aan de Kipstraat 177. Reserveer uw parkeerplaats voorafgaand aan uw bezoek via de website van stadsgarage Kiphof. Het grootste, prijswinnende kunstwerk van Europa met unieke architectuur en bijzondere culinaire ontdekkingen – de Markthal – is in veel opzichten een bezoek meer dan waard. Deze garage is vlakbij deze trekpleister van Rotterdam. Ook de rest van de binnenstad is heel goed te belopen. Combineer het bezoek aan ons kantoor met een gezellige dag in het centrum van Rotterdam!

Routebeschrijving per openbaar vervoer
Metrostation Oostplein en NS-station Blaak bevinden zich op loopafstand. Vanaf NS-station Rotterdam Centraal neemt u tram 21 of 24 richting Erasmus Universiteit, uitstappen bij halte Burgemeester van Walsumweg (Goudsewagenstraat).

Routeplanner

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [3.26 MB]