Harmen Menger

Na jaren als fiscalist bij een ander advieskantoor te hebben gewerkt, is Harmen Menger sinds maart 2017 als fiscalist bij Robelco Tax Services werkzaam.

“Harmen weet bijzondere fiscale situaties out of the box te bekijken, maar in het goede hokje te plaatsen!”

Een vertrouwde en persoonlijke band met uw belastingadviseur is niet alleen prettig, maar zeker ook noodzakelijk. En zeker bij werknemers die internationaal werkzaam zijn, is de fiscale situatie vaak niet eenvoudig in een hokje te plaatsen.

Hij heeft zijn studie Fiscale Economie aan de Haagse Hoge School met goed gevolg afgerond. Ook naast zijn werk in de dagelijkse aangiftepraktijk is hij continue bezig zijn kennis en kunde bij te houden, te verbreden en te vergroten. Procederen en honden zijn een grote passie en hobby!

Naast het verzorgen van Nederlandse aangiften inkomstenbelasting kan hij u ook bijstaan met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures of advisering over emigratie of immigratie. Ook indien u werkt voor een in het buitenland gevestigde werkgever.

Met enige regelmaat stelt Harmen Menger publicaties ter beschikking aan onder meer de relaties over fiscale onderwerpen die betrekking hebben op werknemers die internationaal werkzaam zijn. U kunt hierbij denken aan een uiteenzetting van de overwegingen van de rechter(s) in een uitspraak, de werking en toepassing van een belastingverdrag of een sociaalrechtelijk vraagstuk. Ook in fiscale vakliteratuur kunt u publicaties van hem terugvinden.

Harmen is geregistreerd bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (afgekort RB). Bij deze beroepsvereniging zijn belastingadviseurs aangesloten die integer zijn en die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het keurmerk RB laat zien dat de belastingadviseur aan hoge eisen voldoet.

Benieuwd wat hij voor u kan betekenen? Schroom niet en neem contact op!

T +31 (0) 180 85 85 85 (tussen 09:00 en 18:00 uur) of
T +31 (0) 5 21 71 20 70 (tussen 09:00 en 18:00 uur)
E info@robelco.nl

Robelco (Rotterdamsche belastingconsulent): Belastingadviseur (fiscalist), deskundige op het gebied van belastingen – met name de inkomstenbelasting – die werknemers (en de bedrijven waarvoor zij werken) adviseert, en in veel gevallen ook hun belastingaangiften verzorgt.

In het uiterste geval worden relaties terzijde gestaan bij procedures voor (de belastingkamer van) de Rechtbank, het Gerechtshof, de Hoge Raad der Nederlanden of het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg.