Samenwerkingen

Robelco Tax Services is van mening dat elke onderneming moet doen waar zij goed in is; niet meer en niet minder. “Schoenmaker, blijft bij uw leest” is een waardevol advies waar wij ons graag aan houden. De kracht van Robelco Tax Services ligt dan ook in de diepte van de fiscale dienstverlening aan degene die internationaal werkzaam is.

Desalniettemin begrijpen wij als geen ander dat u als relatie met niet al te veel partijen om tafel wenst te zitten om uw volledige fiscale en financiële huishouden te regelen en op orde te hebben en te houden…

Wij werken met een select aantal ondernemingen samen om u volledig van dienst te kunnen zijn. Samen in de breedte, maar elke onderneming afzonderlijk met haar specifieke diepe kennis van haar producten en diensten.

Vragen over andere dan fiscale zaken? Neem gerust contact op! Wij kunnen u voor die zaken de weg wijzen naar een andere onderneming met ook de nodige kennis en ervaring op het gebied van grensoverschrijdende arbeid. Of bent u misschien juist zelf nieuwsgierig naar de mogelijkheden in een samenwerkingsconstructie met ons kantoor, al dan niet als zelfstandige? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst!
Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren (van 9:00 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar.
Bel +31 (0) 180 85 85 85.
Of stuur een e-mail aan info@robelco.nl voor meer informatie.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [6.59 MB]