Relatie worden

Onze diensten zijn volledig gericht op werknemers die internationaal werkzaam zijn, met name op hen die werkzaam zijn in de zeevaart, bagger- en offshore-industrie. Naast het verzorgen van de Nederlandse belastingaangifte kunnen wij u ook – onder meer – van dienst zijn met het geven van fiscale adviezen omtrent grensoverschrijdende belasting- en/of premieplicht en het voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure. Wij verzorgen geen buitenlandse aangiften!

Nog geen relatie geweest? Dan kunnen wij u een prachtige aanbieding doen!
Wij kunnen u – geheel vrijblijvend – per e-mail een informatiepakket over ons kantoor en onze dienstverlening toezenden. Stuur ons een bericht voor het verkrijgen van dit pakket. Wenst u relatie te worden van ons kantoor, dan staat in het informatiepakket beschreven hoe u dit kunt realiseren.

Wij kunnen u de volgende aanbieding doen:

  • Stuurt u met de gevraagde gegevens (voor het inschrijven als relatie) ook de fiscale bescheiden van de afgelopen vijf jaren toe. Wij zullen de aangiften en aanslagen over die jaren controleren en opnieuw verwerken. Tot zover kosteloos!
  • Indien noodzakelijk dienen wij voor u verzoekschriften in ter vermindering van de opgelegde aanslagen. Mocht het zo zijn dat wij een vermindering voor één van deze jaren realiseren, dan rekenen wij een uurtarief (met een maximum van de gerealiseerde teruggaaf). Uiteraard trachten wij er een win-win-situatie van te maken zodat u meteen de vruchten kunt plukken van de samenwerking met ons kantoor! Kunnen wij niets voor u betekenen? Dan brengen wij geen kosten in rekening!
  • Heeft u geen aangifte gedaan en/of moet uw aangifte nog (verplicht) ingediend worden? Dan verzorgen wij deze tegen vaststaande tarieven.

U wilt toch niet onnodig geld bij de fiscus laten liggen? Laat uw aangiften en aanslagen over de voorgaande jaren nakijken door de kundige adviseurs van Robelco Tax Services! Per saldo kost het u niets; het kan u alleen geld opleveren!

Wij zijn u graag van dienst!
Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren (van 9:00 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar.
Bel +31 (0) 180 85 85 85. Of stuur een e-mail naar info@robelco.nl voor meer informatie.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [719.34 KB]