Bezwaarprocedure

U kunt bezwaar maken tegen een aanslag indien u het niet eens bent de inhoud van een aanslag. Dat gebeurt rechtsgeldig indien het bezwaar binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag is ingediend.

Laat Robelco Tax Services deze actie voor u overnemen. Indien de onjuiste aanslag te wijten is aan het handelen van de inspecteur en u heeft het bezwaar door Robelco Tax Services laten verzorgen, dan ontvangt u van de fiscus een kostenvergoeding. Deze vergoeding ontvangt u ter compensatie van de factuur voor de werkzaamheden van Robelco Tax Services. U heeft er geen omkijken naar, de fiscus betaalt (afhankelijk van de omstandigheden) de werkzaamheden en u maakt gebruik van de kunde en ervaring van Robelco Tax Services om deze procedure in uw voordeel te beslissen!

Ook in het geval uw belastingaanslag langer dan 6 weken vaststaat en daarmee onherroepelijk is geworden, betekent dat in de praktijk niet dat er geen mogelijkheden (meer) zijn om de aanslag te verminderen. De inspecteur kan op verzoek uw aanslag alsnog ambtshalve herzien, mits het verzoek daartoe binnen de daarvoor gestelde termijn is ingediend. Of de inspecteur met een dergelijk verzoek akkoord zal gaan, hangt af van de verschillende omstandigheden. Wij kunnen uw aangiften en aanslagen van de afgelopen jaren controleren zodat u geen geld laat liggen!

Wij zijn u graag van dienst!
Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren (van 9:00 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar.
Bel +31 (0) 180 85 85 85. Of stuur een e-mail naar info@robelco.nl voor meer informatie.