Mogen wij ons voorstellen?

Met een kantoor centraal in Rotterdam en een kantoor centraal in Nederland (Steenwijk) werken wij (samen met anderen) onder de naam Robelco Tax Services. Al jaren thuis in de fiscale dienstverlening, maar als nieuwe onderneming sinds 2013.

Wij zijn een onafhankelijk belastingadviesbureau, maar staan open voor samenwerkingen met andere specialisten. Onze specialisatie is het fiscaal adviseren van werknemers die wonen in Nederland en werkzaam zijn in het buitenland, van werkgevers en buitenlandse werknemers die in Nederland werken. Daarnaast helpen wij bij het afhandelen van de belastingzaken bij migratie.

Onze diensten bestaan uit het opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen. Dankzij onze ervaring met de belastingverdragen en gedegen kennis van de nationale belastingwetgeving, kunnen wij uw aangifte efficiënt en grondig verzorgen. Daarnaast komen wij op voor uw belangen en treden wij op als gesprekspartner met de Belastingdienst.

Onze medewerkers van team Rotterdam en team Steenwijk!

Robelco Tax Services, het belastingadviesbureau voor werknemers in de zeevaart, werkzaam bij een baggerbedrijf of in de offshore-industrie!