MijnOverheid

Nederland digitaliseert in hoog tempo. We shoppen, bankieren, boeken reizen online. Ook de overheid biedt haar diensten steeds vaker digitaal aan.

MijnOverheid biedt toegang tot uw berichten, uw persoonlijke gegevens en uw lopende zaken bij steeds meer overheidsdiensten. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. Via MijnOverheid ziet u welke persoonlijke gegevens de overheid van u heeft vastgelegd. Zo kunt u controleren hoe u bij het Kadaster, WOZ of Basisregistratie Personen geregistreerd bent.

Klopt er iets niet, dan ziet u waar u terecht kunt om het aan te passen. De overheid heeft uw juiste gegevens nodig voor bijvoorbeeld het toekennen van een uitkering of toeslag. En wilt u post van de overheid liever digitaal ontvangen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. In uw persoonlijke Berichtenbox ontvangt u berichten over uw toeslagen, uw kinderbijslag, betaalspecificaties van uw WW, of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Als er een bericht voor u is, ontvangt u automatisch een e-mail. Ook kunt u de status van uw lopende zaken bij de gemeente bekijken. Hoe staat het bijvoorbeeld met de aanvraag van uw omgevingsvergunning? Veel Nederlanders kennen al het gemak van MijnOverheid.

Ervaar het zelf en log in met uw DigiD op mijn.overheid.nl.