COVID-19

Update 15 maart 2022 – Na twee jaar zullen we (naar verwachting) terugkeren naar een samenleving zonder beperkingen, maar moeten we leren leven met corona. Wij blijven de ontwikkelingen omtrent het virus in de gaten houden. Ondanks het verdwijnen van (vrijwel) alle beperkingen blijven wij (deels) thuis werken. Een afspraak op kantoor is mogelijk, maar uitsluitend op afspraak. Zie ons protocol hieronder.

Rotterdam, 15 maart 2020 – De pandemie COVID-19 zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit.

Vanzelfsprekend nemen ook wij de nodige voorzorgsmaatregelen. Wij volgen hierbij de landelijke richtlijnen en doen er alles aan om enerzijds onze medewerkers te beschermen en anderzijds de continuïteit van onze bedrijfsvoering te waarborgen. We informeren u hierbij over de stand van zaken.

Naar aanleiding van de RIVM-richtlijnen is er besloten dat we zoveel mogelijk vanuit huis werken om besmetting te voorkomen. Onze medewerkers werken om die reden thuis. Bezoek op onze kantoren is tot nadere berichtgeving niet mogelijk. Deze maatregelen blijven in ieder geval de komende weken van toepassing. Wij zijn en blijven – zoals u van ons gewend bent – wel bereikbaar op onze bekende telefoonnummers en e-mail. Wel verzoeken wij u ons zoveel als mogelijk per e-mail te benaderen om telefonische overbelasting te voorkomen.

Onze dienstverlening gaat op eenzelfde wijze door. De bescheiden voor het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting zien wij graag per post of digitaal tegemoet. Indien noodzakelijk verzorgen wij voor u het uitstel voor het indienen van de aangifte. Ook in deze onzekere tijden kunt u op ons rekenen voor advies en ondersteuning.

Bedrijven en de algehele wereldbevolking hebben in de geschiedenis voor grote(re) uitdagingen gestaan en deze overwonnen. Wanneer wij goed samenwerken en elkaar helpen zullen wij na deze uitdaging sterker naar voren komen. Namens ons team wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Protocol i.v.m. COVID-19

Voor onze relaties geldt:

 • Handel zaken indien mogelijk digitaal of telefonisch af
 • Maak eerst een afspraak voordat u langskomt
 • Kom zo mogelijk alleen
 • Vergeet uw mondkapje niet. Binnen de openbare ruimten in Het Industriegebouw (locatie Rotterdam) dient deze gedragen te worden
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
 • Schud geen handen, was en ontsmet uw handen bij binnenkomst
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel!

Blijf thuis en zeg uw afspraak af/verplaats uw afspraak:
– als u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten

Voor onze medewerkers geldt:

 • Werkzaamheden waarvan de aard van het werk het toelaat, worden vanuit huis gedaan
 • Ventileer de werkplek
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
 • Schud geen handen, was en ontsmet vaker de handen
 • Hoes en nies in de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes

Blijf thuis en annuleer/verplaats gemaakte afspraken op kantoor:
– als er sprake is van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
– als iemand in huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten

Financieel getroffen door deze crisis? Zie onderstaande PDF voor tegemoetkomingen en check de website van de overheid!

Update 14 december 2021: Door de nieuwe coronamaatregelen is het economisch steunpakket dat onze economie ruim 1,5 jaar heeft geholpen verlengd tot en met maart 2022. Op deze pagina staat het overzicht van lopende financiële regelingen en regelingen die inmiddels zijn gesloten. (Zelfstandig) ondernemers, werknemers en werkzoekenden kunnen (wederom) een beroep doen op verschillende vormen van ondersteuning.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [361.42 KB]