Uitstel indienen aangifte IB

Normaal gesproken dienen wij voor u de belastingaangifte van een jaar in te vullen voor 1 mei van het jaar erop. In niet alle gevallen is dat mogelijk. In dat geval kunnen wij voor u uitstel aanvragen voor het indienen van uw belastingaangifte. Maar, doet wij dat als uw belastingconsulent, dan gelden afwijkende regels. Een belangrijk verschil is de termijn dat u uitstel krijgt. Zijn er geen uitzonderingen, dan krijgen wij als uw belastingconsulent een extra jaar om uw aangifte in te dienen.

U kunt zelf uitstel aanvragen tot 1 september (van een jaar voor een aangifte van het voorafgaande jaar). Via een in te vullen PDF-bestand kunt u uitstel aanvragen bij de fiscus. Regel dit voor 1 mei! Maar een belastingconsulent kan ook uitstel voor zijn relaties aanvragen. Geef dus op tijd aan ons door dat u uitstel voor het indienen van de belastingaangifte wenst indien u dit niet zelf regelt.

  Heeft u meer tijd nodig om uw gegevens te verzamelen voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting?

  Indien u hieronder uw gegevens invult en aan ons verstuurt, vragen wij voor u kosteloos uitstel aan (op basis van de regeling uitstel belastingconsulenten) voor het indienen van een aangifte inkomstenbelasting. Het doorgeven van uw gegevens verplicht u tot niets. U kunt derhalve ook van deze mogelijkheid gebruik maken indien u nog geen relatie bent van ons kantoor!

  Wel zijn uw geboortedatum en BSN noodzakelijk voor het aanvragen van het uitstel. Bent u reeds relatie van ons kantoor, dan zijn deze gegevens bij ons bekend. Bent u nog geen relatie, dan zullen wij contact met u opnemen nadat u dit formulier aan ons heeft verzonden.

  Vul alle verplichte velden in (*). Klik daarna op 'Verzenden'.

  Uw naam (*)

  Uw woonland (*)

  Uw e-mailadres (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Hierbij bevestig ik dat Robelco Tax Services uitstel mag aanvragen
  voor het indienen van mijn aangifte inkomstenbelasting over het jaar
  (*)

  Opmerkingen

  Met het versturen van de ingevulde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken zodat wij contact met u kunnen opnemen en voor u uitstel kunnen aanvragen voor het indienen van uw belastingaangifte.

   

  Heeft u een e-mail van ons ontvangen ter herinnering van het opsturen van uw documenten? Zie deze pagina!

  Bijna 1 mei 2025… Nog