Uitstel indienen aangifte IB

Normaal gesproken dienen wij voor u de belastingaangifte van een jaar in te vullen voor 1 mei van het jaar erop. In niet alle gevallen is dat mogelijk. In dat geval kunnen wij voor u uitstel aanvragen voor het indienen van uw belastingaangifte. Maar, doet wij dat als uw belastingconsulent, dan gelden afwijkende regels. Een belangrijk verschil is de termijn dat u uitstel krijgt. Zijn er geen uitzonderingen, dan krijgen wij als uw belastingconsulent een extra jaar om uw aangifte in te dienen.

U kunt zelf uitstel aanvragen tot 1 mei. Via een in te vullen PDF-bestand kunt u uitstel aanvragen bij de fiscus. Maar een belastingconsulent kan ook uitstel voor zijn relaties aanvragen. Geef dus op tijd aan ons door dat u uitstel voor het indienen van de belastingaangifte wenst indien u dit niet zelf regelt.

Heeft u meer tijd nodig om uw gegevens te verzamelen voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting?

Indien u hieronder uw gegevens invult en aan ons verstuurt, vragen wij voor u kosteloos uitstel aan (op basis van de regeling uitstel belastingconsulenten) voor het indienen van een aangifte inkomstenbelasting. Het doorgeven van uw gegevens verplicht u tot niets. U kunt derhalve ook van deze mogelijkheid gebruik maken indien u nog geen relatie bent van ons kantoor!

Wel zijn uw geboortedatum en BSN noodzakelijk voor het aanvragen van het uitstel. Bent u reeds relatie van ons kantoor, dan zijn deze gegevens bij ons bekend. Bent u nog geen relatie, dan zullen wij contact met u opnemen nadat u dit formulier aan ons heeft verzonden.

Vul alle verplichte velden in (*). Klik daarna op 'Verzenden'.

Uw naam (*)

Uw woonland (*)

Uw e-mailadres (*)

Uw telefoonnummer (*)

Hierbij bevestig ik dat Robelco Tax Services uitstel mag aanvragen
voor het indienen van mijn aangifte inkomstenbelasting over het jaar
(*)

Opmerkingen

CAPTCHA (*)
captcha
(Typ de 4 karakters over in bovenstaand veld)

Met het versturen van de ingevulde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken zodat wij contact met u kunnen opnemen en voor u uitstel kunnen aanvragen voor het indienen van uw belastingaangifte.

Bijna 1 mei 2020…! Nog