Sponsoring v.v. Smitshoek JO11-1

Robelco Tax Services sponsorde jeugdteam JO11-1, v.v. Smitshoek voor het seizoen 2017/2018 en 2018/2019.

Op de website van voetbalvereniging Smitshoek kunt u meer lezen over de vereniging.

De prestaties van voetbalteams zijn ook te vinden op een website van de KNVB. Voetbal.nl is hét platform voor voetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.
Meld je gratis aan!

Historie v.v. Smitshoek
Op 23 juni 1960 werd in het wijkgebouw aan de Bakkersdijk te Barendrecht de sportvereniging Smitshoek opgericht. De eerste decennia had de voetbalvereniging een belangrijke sociale functie in de buurtschap Smitshoek. Onder voorzitterschap van oprichter Joop Nootenboom werd gebouwd aan een stabiele vereniging, waarbij zelfwerkzaamheid de kurk was waarop de vereniging dreef.

Eind jaren negentig vormden de plannen voor de ontwikkeling van de Vinex-wijken Carnisselande (Barendrecht) en Portland (Rhoon) een belangrijk moment in de clubhistorie. Het bestuur besloot vol voor de groei te gaan en met de notitie ‘Willen = Kunnen’ werd de aanzet gegeven tot de handhaving en uitbouw van het sportpark Smitshoek op de locatie waarop v.v. Smitshoek vanaf 1960 actief was.

In de jaren 2000 – 2005 werd het sportcomplex in twee fasen verder uitgebreid. Het aantal leden groeide in deze jaren explosief. Vooral het aantal jeugdleden nam fors toe.

Bij het 40-jarig bestaan in juni 2000 telde de vereniging 9 jeugdteams. Het aantal jeugdteams was bij het 50-jarig bestaan in 2010 gestegen tot 52! De dorpsclub groeide in 10 jaar uit tot een moderne, grote voetbalvereniging.