Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gaat over veel meer dan alleen recycling en het uitschakelen van de verlichting. Het heeft ook alles te maken met verantwoordelijkheid jegens de maatschappij en het milieu.

– Dat zijn we verschuldigd aan onze cliënten, die erop rekenen dat wij een betrouwbare en verantwoordelijke partner zijn.
– We zijn het verschuldigd aan de maatschappij, omdat we iets terug willen doen voor de vele voorrechten en kansen die we vanuit diezelfde maatschappij krijgen aangereikt.
– En we zijn het aan onszelf verschuldigd, omdat we zelf deel uitmaken van de maatschappij; we willen dat ons werk in alle opzichten bevredigend is, niet alleen op zakelijk vlak. Uiteindelijk is het gewoon belangrijk om tijd en energie te steken in MVO omdat dat het juiste is om te doen.

Verantwoordelijk handelen: Een betrouwbare partner
Verantwoordelijk handelen betekent dat cliënten erop kunnen vertrouwen dat wij hen van nauwkeurig, neutraal en vertrouwelijk fiscaal advies voorzien. Het betekent tevens gerespecteerd worden als onderneming in de maatschappij en het bewust kiezen van onze leveranciers.

Ondersteuning van leefgemeenschappen: Een goede buur
Het is bewezen dat bedrijven het goed doen als de leefgemeenschappen waarin ze gevestigd zijn het goed doen. Wij investeren dus niet alleen in onze leefgemeenschappen om een goede buur te zijn, maar ook om een toekomstige stroom van getalenteerde mensen te waarborgen, en veerkrachtige lokale supply chains en nieuwe mogelijkheden voor cliënten te creëren. We hebben ervoor gekozen onze inspanningen te richten op jeugd en opleiding.

Zorgen voor onze mensen: Werken aan een positieve toekomst
Als professioneel dienstverlener zijn onze medewerkers onze grootste troef. We bouwen op getalenteerde personen met een uiteenlopende kijk op het leven en we zijn ervoor verantwoordelijk om vanaf het moment van indiensttreding tot aan het pensioen een positieve toekomst voor hen te creëren.

Het milieu beschermen: Werken aan een schonere toekomst
Wij zien de potentie van een schonere, groenere economie. Door een efficiënte, slimme organisatie te worden, besparen we tijd, geld en energie.