Controle ingediende belastingaangiften en -aanslagen

Heeft u zelf uw belastingaangifte gedaan met uw DigiD? Of heeft u de aangifte laten verzorgen door een andere adviseur? Was u werkzaam buiten Nederland? Dan kan het toch zijn dat u teveel belasting en/of premie heeft betaald! Stuur de fiscale bescheiden van de voorgaande 5 (vijf!) jaren toe. Wij zullen de belastingaangiften en –aanslagen over deze jaren voor u controleren en opnieuw verwerken. Tot zover voor u gratis!

Indien toepasselijk worden verzoekschriften ter vermindering van de opgelegde aanslagen ingediend. Mocht het zo zijn dat er een vermindering voor één van deze jaren wordt gerealiseerd, dan rekenen wij onze werkzaamheden door op basis van een uurtarief (met een maximum van de gerealiseerde teruggaaf). Uiteraard beogen wij er een win-winsituatie van te maken zodat u meteen voordeel heeft van uw samenwerking met onze onderneming!

Heeft u nog geen aangifte inkomstenbelasting gedaan?
En moet deze aangifte nog gedaan worden? Dan geldt het volgende. Aangiften die wij moeten verzorgen, verzorgen wij tegen vaststaande tarieven. Deze tarieven treft u aan op onze tarievenlijst.

U wilt toch geen belastingteruggaaf aan u voorbij laten gaan?
Wees zeker dat dit niet het geval is en laat uw belastingaangiften en –
aanslagen over de voorgaande 5 (vijf!) jaren controleren door de kundige adviseurs van onze organisatie! Per saldo kost het niets; het kan u alleen maar geld opleveren!

Meer dan 1.450 tevreden relaties! De koffie staat voor u klaar!

laatgeengeldliggen

Wij zijn u graag van dienst!
Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren (van 9:00 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar.
Bel +31 (0) 180 85 85 85. Of stuur een e-mail naar info@robelco.nl voor meer informatie.