Profiel

Als u in het buitenland werkt en daar belasting betaalt, dan lijkt het bijna vanzelfsprekend dat u met de Nederlandse fiscus niets te maken heeft. Niets is minder waar! Als u in Nederland woont, dan dient u gewoon aangifte in Nederland te blijven doen. Ook als u buiten Nederland woont, maar werkt voor een Nederlandse werkgever, kan u te maken hebben met de Nederlandse fiscus.

En dan is deze aangifte ineens een stuk minder gemakkelijk om in te vullen. “Waar moet wat ingevuld worden?” is een veel voorkomende vraag… Maar de beoordeling van de belasting- en premieplicht bij grensoverschrijdende arbeid is geen sinecure.

En ook de fiscus stelt u vaak vragen waar u geen antwoord op weet. De uitkomst: onjuiste aanslagen die vaak tot grote ergernis en stress leiden. Hoge bedragen die eigenlijk niet hoefden te worden betaald. Met langlopende bezwaar- en beroepsprocedures tot het gevolg die per saldo ook weer tijd en geld kosten.

Niet bij Robelco Tax Services! Met uitgebreide kennis over de internationale fiscaliteit, belastingverdragen en sociale zekerheid weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. De aangifte wordt op een correcte wijze ingediend. Eventuele vragen van de inspecteur worden tijdig beantwoord zodat de aanslag op een juiste wijze wordt opgelegd. Maar mocht de inspecteur toch onverhoopt afwijken van de ingediende aangifte? Dan kan Robelco Tax Services u tevens uitstekend assisteren met het indienen van een bezwaar- en/of beroepschrift. Voor u een geruststellende gedachte!

Ter land, ter zee of in de lucht?

         

Wij zijn u graag van dienst!
Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren (van 9:00 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar.
Bel +31 (0) 180 85 85 85.
Of stuur een e-mail aan info@robelco.nl voor meer informatie.