E-mail (Microsoft-account)

Natuurlijk stellen wij alles in staat om u zo min mogelijk (onnodig) te berichten via e-mail. Echter, gelet op onze dienstverlening is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u erop aan moet kunnen dat u onze e-mailberichten ontvangt in uw INBOX en niet in uw SPAM-folder. Om SPAM tot het minimum te beperken stellen e-mail service providers alles in staat om aflevering van SPAM-berichten in uw INBOX te voorkomen.

Ook gaan wij zeer binnenkort onze relatieportal verder uitrollen om onze relaties nog beter van dienst te zijn. Deze portal maakt gebruik van e-mail en mobiele nummers. Voor een goede werking is een goed werkend e-mailaccount een vereiste.

Heeft u een e-mailadres van Microsoft (waaronder Hotmail, Outlook, MSN, Live), dan heeft u hier mee te maken en willen wij u het volgende verzoeken.

Om te voorkomen dat onze e-mailberichten (die voor u zijn bestemd) niet aankomen of (ten onrechte) in de SPAM-folder belanden of onze relatieportal niet goed werkt, verzoeken wij u vriendelijk een ander e-mailadres aan ons door te geven (bij voorkeur een Gmail-adres). Heeft u deze niet, dan kunt u een nieuw adres bij Google aanmaken (zie https://accounts.google.com/signup). Dit e-mailadres kunt u indien gewenst (ook) zo inrichten dat alle e-mail die op dat adres wordt ontvangen ook wordt doorgestuurd aan uw Microsoft-account. Wij vernemen dan graag dit nieuwe e-mailadres. U kunt dit nieuwe adres doorgeven via onderstaande module.

Uiteraard stellen wij alles in staat om onze dienstverlening en e-mailuitwisseling voor 100% te optimaliseren, maar ook zijn wij – net als u – helaas afhankelijk van verschillende partijen…!

Wel is het verstandig om zowel onder uw Microsoft-account als het (nieuwe) Gmail-account uw instellingen zo te configureren dat in ieder geval ons e-mailadres info@robelco.nl en de domeinen robelco.nl en robelco.com op uw lijst van veilige ontvangers komen te staan. Op internet kunt u nalezen hoe u dit kunt instellen.

  Geef hieronder uw nieuwe e-mailadres door!

  Vul alle verplichte velden in (*). Klik daarna op 'Verzenden'. Wij zullen daarna uw nieuwe e-mailadres in onze systemen opnemen.

  Uw naam (*)

  Uw oude e-mailadres (*)

  Uw nieuwe e-mailadres (*)

  Met het versturen van de ingevulde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken zodat wij uw e-mailadres kunnen gebruiken voor communicatie met u als relatie.