Zeevarenden en Robelco Tax Services!

Robelco Tax Services is gestart vanuit de visie dat de kwaliteit van fiscaal advies vanzelfsprekend moet zijn. En dat niet alleen, ook praktisch uitvoerbaar en duidelijk. Door de uitgebreide ervaring met en specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde handen zijn.

Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Maar ook andere internationaal mobiele werknemers kunnen wij van dienst zijn. Met volledige transparantie over de te leveren diensten en kosten zijn wij uw directe en vaste aanspreekpunt voor uw fiscale zaken.

Onze medewerkers kunnen bogen op uitgebreide kennis en ervaring op internationaal fiscaal terrein. Zij zijn uitstekend op de hoogte van de Nederlandse wetgeving, regelingen en jurisprudentie op fiscaal gebied. En weten alles van de belastingverdragen die Nederland met een groot aantal landen heeft gesloten. Of over verdragen inzake sociale zekerheid en het Europese recht.

Wat kan Robelco Tax Services voor u betekenen?
Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook voor advisering over werken buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres! Dit geldt ook voor advisering over werken voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland. Wij verzorgen geen buitenlandse aangiften.

Naast het verzorgen van Nederlandse belastingaangiften kunnen wij u ook van dienst zijn met het geven van fiscale adviezen omtrent grensoverschrijdende belasting- en/of premieplicht en het voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure. De kracht van Robelco Tax Services ligt dan ook in de diepte van de fiscale dienstverlening aan diegenen die internationaal werkzaam zijn.

Desalniettemin begrijpen wij als geen ander dat u als relatie met niet al te veel partijen om tafel wenst te zitten om uw volledige fiscale en financi√ęle huishouden te regelen, op orde te hebben en te houden. Wij werken samen met een select aantal ondernemingen om u volledig van dienst te kunnen zijn. Samen, in de breedte, maar elke onderneming afzonderlijk met specifieke kennis van haar producten en diensten.

Wij zijn u graag van dienst!
Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! U bent geen nummer; bij ons staat u op nummer één!

Vragen over andere dan fiscale zaken? Neem gerust contact op! Wij kunnen u de weg wijzen naar een andere onderneming met ook de nodige kennis en ervaring op het gebied van grensoverschrijdende arbeid.

Informeer gerust naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt ons op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereiken.

Bel +31 (0) 180 85 85 85. Of stuur een e-mail aan info@robelco.nl voor meer informatie.

Onze relaties zijn werkzaam bij onder meer de volgende bedrijven: